Σάββατο 2 Μαΐου 2015

CLDMKR Whiteout . Ερχεται το επόμενο βήμα στα Box mods . Θα εκτινάξει την δημοφιλια τους στα Υψη .

Και να που έφθασε πολύ κοντά η ώρα που θα διαλέγεις ανάμεσα σε τουλαχιστον 2 chip. Θα μπορείς ανά πάσα στιγμή να αλλάζεις τα κομματια του mod σου. Να έχεις πρόσβαση στο firmware του .

Ο στόχος είναι η συσκευή να έχει τιμή 120-130$ και τα αξεσουάρ του mod 5-15$. Θα μπορείς να αλλάζεις τσιπ να κανετε αναβαθμίσεις να αλλάζεται χρώματα μπαταρίες 18650 η lipo να έχει κιτ ελέγχου θερμοκρασίας sx350j και πολλά άλλες ιδέες και σχέδια ακόμα και από σχόλια πελατών.
Το τσιπ είναι ένα σχέδιο in-house, με 150W DC-DC ρυθμιζόμενη σχεδίαση με δυνατότητες buck.


Αναβαθμίσιμο USB firmware .
Επίσης, θα δημοσιεύεται και έλεγχος από παλμογράφο για να αποδείξει τη λειτουργικότητα του τσιπ και ότι είναι αυτό που λένε ότι είναι, και δεν θα πρέπει να περιμένετε τον PBusardo να κάνει παρουσίαση μετά από καιρό .
Η θέση του 510 είναι modular. θα μπορείτε να τον τοποθετήσετε αριστερά, στο κέντρο, ή δεξιά πολύ εύκολα.


Οι υπεύθυνοι για όλο αυτό λένε:
Το όραμά μας είναι να επιφέρει μια παραδειγματική στροφή στο ατμισμα: είμαστε όλοι χομπiστες εδώ από τη φύση μας, οπότε γιατί να μην σας δώσουμε τα εργαλεία και την ευκαιρία να το κάνετε και εσείς, να φτιάξετε μια πραγματικά διαχρονική συσκευή που να μπορεί να αναβαθμιστεί με το τελευταία λέξη της τεχνολογίας; Θέλουμε να βοηθήσουμε τους ατμιστες να γίνουν ιθύνοντες, και όχι καταναλωτές, εξ ου και το όνομά μας Cloudmaker Tech .







0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου